Aldrig mer spånskiva!

Mitt lock som jag va så otroligt mallig över är bokstavligt talat spån! Det va byggt av tjocka, tunga spånskivor och jag hade inte vetskap om att spånskiva håller inte för att bygga med, det bara smula sönder och alla hål som blev efter skruvarna bara blev större och större.

Men med vetskapen nu har jag fått börja om igen, med locket och eftersom jag har som mål att det ska återanvändas så mycket som möjligt blev det att verkligen leta i va enda liten skrymsle och vrå efter material.

Vad skulle ja bygga av som höll för packningen och Bandit? Jag tänkte INTE köpa något för att bygga så efter en mindre raid efter lämpligt material hitta jag det. I en skrotbil!

Ja i min skrotbil hitta jag det, luckan som är i bagaget över reservhjulet är gjord av plyfa! Hurra! Så montera loss den och släpa in den, såga upp den i lämplig storlek och hoppas att den passar, ja nästan, fick kompensera med en annan plyfa men Bandit är nöjd, nu har han mjuk bilklädsel att ligga på.

Tanken är att jag ska bygga en upphöjd hylla, så ja kan ha kök, grill, brandsläckare, verktyg och pump nära till hands utan att ta extra plats från Bandit, den övre delen kommer sedan ha min ryggsäck med kläder och andra lätta grejer så ja kan avlasta min rygg…

Publicerat av

GSD of Sweden

Jag är född en sommar 1984 och har alltid älskat hundar, speciellt rasen Tysk Schäfer. Min pappa hade en schäfertik som vi kalla för Lady när jag va liten. Sen dess har denna underbara ras vart min favorit. Det finns en dröm, ett mål, ett "jag ska fixa det" mode i mig, har jag fått för mig något så kan ni ge er tusan på att ja kommer försöka med alla möjliga olika sätt för att försöka lyckas.

Lämna ett svar